Lixoné Kuolleenmeren mutasaippua View larger

Lixoné Kuolleenmeren mutasaippua

New product

Rasvaiselle iholle

125 g

Kuolleenmeren muta sisältää muita mutatyyppejä enemmän mineraaleja ja hivenaineita, jotka sekä parantavat että puhdistavat ihoa.  

Ei säilöntäaineita 

Ei keinotekoisia väriaineita  

More details

3,95 €

More info

Kuolleenmeren Mutasaippua, meren aarre.

Kuollutmeri on Israelin ja Jordanian välissä oleva meri. Nimestään huolimatta merellä on ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen. Kuollutmeri ei ole yhteydessä toiseen mereen tai valtamereen ja siksi kaikki vedessä olevat ravinteet ovat imeytyneet merenpohjaan. Tämän meren muta muodostuu monista erilaisista mineraaleista, ja samankaltaista mudassa olevaa mineraalipitoisuutta ei löydy mistään muualta. Tämä luonnollinen sekoitus mutaa, orgaanisia aineita ja mineraaleja tarjoaa terapeuttisia vaikutuksia.

Kuollutmeri on aito luonnollinen kylpylä.Tätä terapeuttista mutaa voidaan käyttää monien sairauksien hoitoon, kuten hengitysongelmiin, lihas- ja reumakipuihin, niveltulehduksiin, nivelrikkoon, jännetulehduksiin ja myös verenkierron sairauksien hoitoon. Kuolleenmeren muta on ihanteelinen dermatologisten ongelmien, kuten psoriaasin, rosacean, ekseeman, aurinkoihottuman ja muiden ihosairauksien hoitoon.
Roomalaiset ja Kreikkalaiset olivat jo antiikin ajoista lähtien tietoisia näistä hyödyistä ja he käyttivät mutaa terveydenhoidossa.

Kuolleenmeren muta kosmetiikassa

Kuolleenmeren mutaa on käytetty vuosikausia kosmetiikassa johtuen sen tuomista hyödyistä iholle.Sen käyttö ihonpuhdistuksessa tarjoaa useita hyödyllisiä vaikutuksia. Se syväpuhdistaa ihoa, puhdistaa huokoset ja poistaa mustapäitä. Tämän lisäksi muta on erinomainen kuorinta-aine, se elvyttää ihoa ja sillä on puhdistavia, rauhoittavia, ravitsevia ja kosteuttavia ominaisuuksia.
Lixonén Kuolleenmeren mutasaippua on valmistettu juurikin näistä mudista.Tämän saippuan pohjana on kookosöljy ja makea manteliöljy ja tietenkin Kuolleenmeren mudan uutteet.Luonnollisten raaka-aineiden loistavasta yhdistelmästä johtuen, Lixoné on luonut hienon saippuan, joka auttaa sinua huolehtimaan ihostasi.

Lixoné Kuolleenmeren mutasaippuan ominaisuudet

Lixoné Kuolleenmeren mutasaippua sisältää runsaasti A- ja E-vitamiinia. Nämä vitamiinit toimivat voimakkaana antioksidanttien lähteenä, jotka torjuvat ihoa vahingoittavia vapaita radikaaleja vastaan. Lisättynä Kuolleenmeren mudan ominaisuuksiin, ne tekevät tästä saippuasta täydellisen liittolaisen ihon puhdistukseen, hoitoon ja kosteutukseen.
Nämä ovat mineraaleja ja niiden tuomia hyötyjä, joita löytyy Lixonén Kuolleenmeren mutasaippuasta:

  • Magneesiumilla on allergiaa hoitavia ominaisuuksia iholle.
  • Bromilla on rentouttava vaikutus hermostolle.
  • Mineraalisuoloilla on rentouttavia, rauhoittavia ja ravitsevia vaikutuksia. Ne auttavat myös vahvistamaan kehoa.
  • Potassium auttaa ehkäisemään aknen syntymistä.
  • Seleeni auttaa ylläpitämään kudosten kimmoisuutta ja estämään ihon kuivumista.
  • Pii on tärkeä kollegeenin tuottaja ja se parantaa ihon kimmoisuutta ja tiheyttä.
  • Natrium on loistava antioksidantti, joka ennaltaehkäisee ikääntymisen merkkejä.
  • Strontium parantaa ihoärsytystä, kutinaa ja tulehduksia.
  • Sinkki auttaa parantamaan haavoja ja estämään ihotulehduksia.

Lixoné Kuolleenmeren Mutasaippuan käyttö on hyvin yksinkertaista. Sitäkäytetään kuten mitä tahansa saippuaa, kosteutettuna ja vartaloon hierottuna. Iho-ongelmien hoitamiseksi sitä voidaan käyttää "naamiona" hankaamalla saippuan vaahtoa kehon ongelma-alueisiin ja antamalla sen kuivua ennen huuhtelua.Tämä keino auttaaelvyttäämään ihoa, poistamaan ylimääräistä rasvaa ja palauttaamaan iholle sen luonnollinen tasapainon.


Lixoné Kuolleenmeren mutasaippuaa suositellaan erityisestikasvojen pesuun jos sinulla on öljyinen, sekaiho tai akne-ihoja sitä voidaan käyttää myös muihin kehonosiin riippumatta ihotyypistä.Lixonén Kuolleenmeren saippualla on erittäin mieluisa tuoksu, mikä lisää sen käytön miellyttävyyttä.


Kaikista näistä syistä Lixoné ja Rontticat suosittelevat tätä loistavaa saippuaa, joka on meidän suosikkituotteemme. Uskallatko kokeilla sitä?