Lixoné Kauralesesaippua hellävaraiseen ihon kuorintaan View larger

Lixoné Kauralesesaippua hellävaraiseen ihon kuorintaan

New product

Normaalille tai rasvaiselle iholle

125 g

Kauralese on kaurajyvän ulkokuori, joka sisältää paljon vitamiinejä ja mineraaleja. Kuorintaominaisuuksiensa ansiosta se poistaa kuolleita soluja, jättäen ihon sileäksi ja hienoksi.

Ei säilöntäaineita 

Ei keinotekoisia väriaineita

More details

3,95 €

More info

Kaura, vilja täynnä etuja ihollesi

Kauran polysakkaridit tuovat runsaasti hyötyjä hiilihydraattien, kivennäisaineiden ja vitamiinien ansiosta. Kauralesesaippua takaa äärimmäisen kosteuden kaikille ihotyypeille.

Mikä on kauralesesaippua?

Tämä Lixoné saippua on valmistettu kauraleseet sen tärkeimpänä ainesosana. Kauran polysakkaridit tarjoavat sekä ravitsemuksellisia hyötyjä että etua ihon kauneudelle ja terveydelle. Kauran yksi parhaista eduista on sen uskomattomat puhdistavat ominaisuudet. Se imee kaiken huokosiin kerääntyneen lian. Se huolehtii ihon rakenteesta säilyttäen sen luonnollisen pH-arvon siinä olevien proteiinien
ansiosta. Kauran lipidit estävät ihon kuivumista ja suojaavat sitä ulkoisilta haittavaikutuksilta.

Mihin Lixoné Kauralesesaippuaa käytetään?

Tämä on erittäin suositeltava saippua iholle johtuen kauran tuomista ominaisuuksista. Ohessa muutamia esimerkkejä sen hyödyistä:

Lixoné Kauralesesaippua hellänä kuorinta-aineena

Lixoné Kauralesesaippua kuorii hellästi kasvojen ja kehon ihoa. Se myös poistaa muita toksiineja, jotka tukkivat huokosia. Pehmeän kosketuksen ja ihon puhdistukseen sekä ravitsemiseen soveltuvien ominaisuuksien ansiosta saippua syväpuhdistaa huokoset poistaen kuolleen ihon jättäen epidermiksen pehmeäksi sekä virheettömäksi.

Rasvaisen ihon hallintaan

Auttaa hallitsemaan ihon rasvaisuutta imemällä ylimääräistä öljyä kasvoilta ja keholta, sekä huokosia sulkeutumaan luonnollisesti. Tämän lisäksi saippuan anti-inflammatoristen ominaisuuksien ansiosta se auttaa vähentämään turvotusta, punoitusta sekä akneongelmia.

Vauvoille

Lixoné Kauralesesaippuaa suositellaan vauvojen iholle sen neutraalin pH-arvon ja kosteuttavan ominaisuutensa ansiosta. Sitä voidaan käyttää myös vauvojen vaatteiden pesuun.

Ihokarvojen pehmentämiseen ennen parranajoa

Kauraleseet sisältävät saponiinia, luonnollista vaahtoavaa ainetta, joka toimii voimakkaana ja lempeänä puhdistusaineena. Kauran kuorivan vaikutuksen ohella Lixoné Kauralesesaippua on ihanteellinen pehmentämään kasvojen ihokarvoja ennen parranajoa. Saippuoi kasvot kunnolla, hieronta hellästi ja anna vaikuttaa noin kolme minuuttia. Aja parta tavalliseen tapaan, nauti optimaalisesta parranajosta ja kosteutetusta ihosta.

Lixoné Kauralesesaippua säilyttämään kauneuden ja nuorekkuuden ihollasi

Kauralla on antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka ennaltaehkäisevät UV-säteiden, ilmansaasteen, kemikaalien ja muiden ulkoisten tekijöiden haittavaikutuksilta.
Tämän lisäksi kaura on kosteuttava, koska se sisältää lipidejä ja kosteuttaa sekä muodostaa esteen, joka estää nesteen menetyksen iholta. Siksi se estää ryppyjen muodostumisen. Lixoné Kauralesesaippuan säännöllinen käyttö paitsi estää hapettumisen aiheuttamia vahinkoja, mutta myös auttaa säilyttämään sen luonnollisen kosteuden.

Huolehdi ihostasi päivittäin tällä fantastisella luonnollisella saippualla, joka on valmistettu parhaista ainesosista hemmottelemaan ihoasi.